De pompoen rookmachine: 5 redenen waarom het dé Halloween rookmachine is

De pompoen rookmachine: 5 redenen waarom het dé Halloween rookmachine is

Ben je net als ons gek op Halloween en rookmachines? Dan hebben wij dé rookmachine voor jou! De BeamZ pompoen rookmachine is het product om elk griezelfeest een angstaanjagende sfeer te geven! Met de pompoen rookmachine haal je niet alleen een krachtige rookmachine in huis, maar ook de perfecte Halloween decoratie. Deze rookmachine komt namelijk met een Halloween pompoen die je op het apparaat klikt. Lees snel verder en kom erachter wat de 5 redenen zijn om de pompoen rookmachine tijdens Halloween te gebruiken.

1. Pompoenen zijn onmisbare Halloween decoratie

Bij Halloween denk je al gauw aan een uitgeholde pompoen, het is dan ook niet gek dat dit een van de meest verkochte Halloween decoraties is. Deze griezelige Halloween pompoenen worden ook wel “Jack-o’-lanterns” genoemd. De Halloween rookmachine van BeamZ weet dit effect perfect na te bootsen! De rookmachine pompoen is dan ook een must-have voor iedere Halloween-liefhebber.

Doordat de rookmachine over een afneembare pompoen beschikt, is hij na je Halloween party ook als party rookmachine te gebruiken. Wil je tijdens Halloween de rookmachine los van de pompoen gebruiken? Hieronder geven we voorbeelden over hoe je ze los van elkaar kunt gebruiken:

  • Rookmachine: gebruik de rookmachine in combinatie met je Halloween decoratie. Laat de rook omhoog komen rond je pompoenen, skeletten en andere spookachtige elementen. Of gebruik het om de mysterieuze mist te creëren op je dansvloer of in je spookhuis.
  • Afneembare Halloween pompoen: plaats deze bij de voordeur en verwelkom je gasten. Ook is het leuk om de Halloween pompoen in je vensterbank te zetten, dit zorgt ervoor dat je Halloween versiering ook zichtbaar is van buitenaf.

Wil je graag meer weten over de geschiedenis van Halloween pompoenen en Halloween decoratie ? Lees dan ook onze blog over; De beste Halloween decoratie voor Halloween!

2. Produceer eenvoudig griezelige mist

Ga je een super eng Halloween feest geven? Dan is dit natuurlijk de reden om griezelige mist te creëren. Rook is namelijk van essentieel belang voor het creëren van een mysterieuze sfeer tijdens je Halloween party. Denk bijvoorbeeld aan een verlaten kerkhof of donker bos vol mist, griezeliger kan haast niet! Deze mist creëer je eenvoudig. Namelijk met een goedkope Halloween rookmachine, zoals de pompoen rookmachine. Het mooie is dat de pompoenrookmachine erg gemakkelijk in gebruik is, waardoor de drempel voor het gebruik laag ligt. De krachtige pompoen rookmachine kan een grote hoeveelheid rook produceren die snel een ruimte van 50m³ vult. Natuurlijk kun je hem ook in grotere ruimte gebruiken. Kortom, een rookmachine Halloween zorgt voor een spookachtig effect, wat indruk maakt op alle bezoekers van je Halloween feest.

Pompoenrookmachine met lichtgevende ogen en rook

3. Laat je gasten schrikken met spectaculaire lichteffecten

Wil je de bezoekers van je Halloween feest echt laten schrikken? Dan is de pompoenrookmachine het perfecte apparaat om dit te doen. De Halloween pompoen die je op de rookmachine klikt is speciaal gemaakt voor de BeamZ 550W rookmachine. Dit apparaat is voorzien van 3 multicolor LED's, zet de lichten aan en het lijkt alsof de mond en ogen van de pompoen rookmachine magisch oplichten. De machine heeft een scala aan kleuropties inclusief een stroboscoopfunctie die met zijn snelle lichtflitsen voor extra griezelige momenten zorgt. Dit alles maakt de pompoen rookmachine met LED lichteffecten een fantastische toevoeging voor elk Halloween feest.

4. Pompoen rookmachine met angstaanjagend geluidseffect

Naast griezelige decoratie, mysterieuze mist en schrikwekkende lichteffecten is er nog één ding dat bijdraagt aan de absolute Halloween sfeer. Inderdaad, angstaanjagende geluiden! Met de pompoen rookmachine haal je al deze vier elementen in één keer in huis. Deze rookmachine pompoen komt namelijk met een ingebouwde speaker die een griezelige lach afspeelt wanneer je de rook laat blazen.

pompoenrookmachine op tafel met paarse LED lichteffecten en rook

5. Eenvoudig op afstand te bedienen

Doordat je alle schrikeffecten op afstand kunt bedienen, kun je de gasten van je Halloween feest echt de stuipen op het lijf jagen! Denk bijvoorbeeld aan gasten die aanbellen en ineens De pompoenrookmachine van BeamZ wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening. Met de afstandsbediening heb je de volledige controle over; de snelheid van het automatische programma, de rookproductie, verschillende kleurmodi waaronder stroboscoop en je kunt de LED’s aan en uit zetten. 

Alle voordelen pompoen rookmachine op een rij

Bovenstaande 5 redenen zijn natuurlijk de perfecte aanleiding om de pompoenrookmachine te gebruiken. Om het overzichtelijk te maken zetten we alle voordelen van de pompoen rookmachine hieronder op een rij:

  • Krachtige Halloween rookmachine.
  • Voorzien van 3 multicolour LED’s, inclusief stroboscoop functie.
  • Inclusief luidspreker met angstaanjagend geluidseffect.
  • Komt met opklikbare Halloween pompoen.
  • Opwarmtijd van slechts 2,5 minuut en heropwarmtijd van 30 seconden.
  • Groot 250ml rookvloeistof reservoir.
  • Wordt geleverd met draadloze afstandsbediening.
  • Ook te gebruiken als normale party rookmachine.
 

 

Pompoen rookmachine kopen

Na het lezen van deze blog weet je dat er vele redenen zijn om de pompoen rookmachine  te kopen! Heb je toch nog vragen over dé Halloween rookmachine? Neem gerust contact op met onze klantenservice en laat je adviseren! Kan je niet wachten om de pompoen rookmachine te gebruiken en wil je hem zo snel mogelijk in huis hebben? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Bestel je pompoenrookmachine vandaag nog en ontvang hem razendsnel in huis!

Quinten Lassay

Content Marketeer

Gerelateerde berichten
Ben je gek op griezelen en pretparken? Dan mag een uitje naar het pretpark in oktober of november niet ontbreken! Veel pretparken worden tijdens Halloween namelijk omgetoverd tot de meest griezelige locaties. Bij een Halloween pretpark kun je terecht voor de totale horror ervaring. Zo worden er veel angstaanjagende evenementen georganiseerd en ...
Haal de pompoenen maar vast in huis, want op 31 oktober is het weer volop griezelen geblazen! Oftewel Halloween komt eraan! Het is dé gelegenheid om je huis om te toveren tot een spookachtig paradijs vol enge Halloween versiering. Of je nu een fanatieke Halloween liefhebber bent of gewoon wat extra sfeer wilt creëren. Zonder griezelige versiering...
Chatten