De meest veelbelovende films van 2024 kijk je gewoon thuis! Onze top 5

De meest veelbelovende films van 2024 kijk je gewoon thuis! Onze top 5

In deze blog duiken we in het fantastische jaar voor filmliefhebbers. Er zijn in 2024 al veel goede films op het witte doek verschenen, denk aan de succesvolle Inside Out 2 film. Maar bij deze kaskraker blijft het niet, er komen namelijk nog veel meer nieuwe films uit! En er is nog meer goed nieuws, deze films kun je gewoon thuis kijken met de geluidservaring van de bioscoop! Om het gemakkelijk te maken hebben we de meest veelbelovende films van 2024 voor je in een filmagenda gezet, zo weet je welke nieuwe films van 2024 jij echt niet mag missen! Lees snel verder en kom erachter hoe je de nieuwste films en het bioscoopgeluid naar je woonkamer haalt.

Hoe kan ik de nieuwste bioscoopfilms thuis zien?

Je vraagt je nu natuurlijk af hoe je de nieuwste films thuis kunt kijken. Het antwoord hierop is heel eenvoudig. Dit kan namelijk via de app Pathé thuis. Met de app Pathé thuis kun je eenvoudig de nieuwste films huren of kopen. Deze films kun je naar je TV streamen of direct bekijken op je smartphone, tablet, computer of Smart TV. De app is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreide catalogus met alle nieuwe bioscoop releases en filmklassiekers.

vrouw met popcorn streamt een film naar de tv

De meest veelbelovende films van 2024

Eind 2024 komen er een paar langverwachte films uit in de bioscoop. Dit is de absolute top 5 nieuwste films van 2024 die nog moeten uitkomen. We bespreken de door ons gekozen films duidelijk, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Hieronder lees je verder over de nieuwste films van 2024.

Deadpool & Wolverine - 24 juli 2024

In de langverwachte aankomende film 'Deadpool 3' slaan de onconventionele antiheld Deadpool en de legendarische X-Man Wolverine de handen ineen voor een explosieve en meeslepende reis. Ryan Reynolds keert terug in zijn iconische rol als Deadpool, terwijl Hugh Jackman zijn terugkeer als Wolverine maakt, een rol die hij sinds 2017 niet meer heeft gespeeld. Samen zullen ze door een gevaarlijk en humorvol avontuur navigeren. Kortom, de nieuwe film van Deadpool & Wolverine is een echte aanrader voor je filmagenda 2024 als je van actie en humor houd!

The Exorcism - 8 augustus 2024

De langverwachte nieuwe horrorfilm 'The Exorcism' komt op 8 augustus 2024 naar de bioscoop. Deze huiveringwekkende film volgt het verhaal van een jonge vrouw die bezeten raakt door een kwaadaardige entiteit. Naarmate de bezetenheid toeneemt, moeten haar familie en vrienden vechten tegen bovennatuurlijke krachten om haar te redden. Met een sterrencast en angstaanjagende special effects belooft 'The Exorcism' een onvergetelijke en bloedstollende ervaring te worden. Als je horrorfilms leuk vind dan is dit zeker een nieuwe film om naar uit te kijken!

Transformers One - 19 september 2024

Elke filmfanaat kent natuurlijk de succesvolle Transformers films. Maar hoe is het allemaal begonnen? Om niet te veel te verklappen, zeggen we alleen dat de gezworen vijanden Optimus Prime en Megatron eerst beste vrienden waren. Waar het mis ging? Daar kom je achter als je de nieuwe film kijkt. Verwacht in ieder geval net als in de vorige delen veel vechtscènes en actie. Transformer One zal ongetwijfeld een kaskraker worden. Fans van de beroemde franchise en actie liefhebbers zullen zich dan ook vermaken met deze geweldige nieuwe toevoeging aan de Transformers-serie. Vond je de vorige Transformers films geweldig? Zo ja, dan is dit een onmisbare film voor op je filmagenda 2024.

Gladiator 2 - 14 november 2024

De aankondiging van de langverwachte Gladiator 2 film heeft veel opwinding veroorzaakt onder fans van de eerste film. Na lang wachten komt op 14 november dan ook eindelijk Gladiator 2 in de bioscoop. Deze nieuwe film zal zich jaren na de gebeurtenissen uit de originele film afspelen en het verhaal volgen van Lucius, de zoon van Lucilla en neef van Commodus. Lucius moet nu de troon bestijgen en het Romeinse Rijk leiden, een taak die zijn loyaliteit en moed op de proef stelt. We gaan niks verklappen, maar verwacht in ieder geval veel indrukwekkende gladiatorengevechten!

Mufasa - The Lion King - 18 december 2024

Wie is er niet grootgebracht met de Lion King films? Iedereen kent natuurlijk de verhalen over Simba, Rafiki, Timon en Pumba. Deze kleurrijke personages komen eind december terug op het witte doek in een nieuwe live-action film. Echter gaat deze nieuwe film niet over de kleine Simba. Het gaat namelijk over het leven van de jonge Mufasa. De jonge toekomstige koning en de vader van Simba.

Kies voor een home cinema set voor de ultieme filmbeleving

Nu je weet welke nieuwe veelbelovende films er in 2024 nog in première gaan en hoe je deze films thuis kunt bekijken, wil je natuurlijk nog weten hoe je deze films optimaal kunt beleven. Een goede home cinema set is een absolute must om het bioscoopgeluid in huis te halen en geeft de ultieme filmbeleving!

Stel je voor: de nieuwste bioscoopfilm, met de meest gave special effects, meeslepend geluid en dat allemaal vanuit je eigen huiskamer. Om de bioscoopervaring bij je thuis te brengen bestaat een 5.1 home cinema set uit 5 speakers en 1 subwoofer! Een home cinema set bestaat vaak uit meerdere speakers die je om bijvoorbeeld je bank heen plaatst. Doordat je zoveel speakers om je heen hebt, heb je het gevoel dat je midden in de film zit en hoor je vanuit elke hoek gedetailleerd geluid. Van overvliegende vliegtuigen tot explosies of achtergrondmuziek.

Vul jouw filmagenda met de nieuwste films 2024

Na het lezen van deze blog weet je welke nieuwe films je in je filmagenda kunt zetten! Ook weet je hoe je deze thuis kunt kijken en hoe je de bioscoopervaring naar je woonkamer haalt. Heb jij na het lezen van deze blog toch nog vragen over een home cinema set voor de ultieme bioscoopbeleving van je film? Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze!

Quinten Lassay

Content Marketeer

Chatten